Boken tar opp mulige årsaker til aggresjon hos demesrammede, og gir forslag til hvordan pleiepersonalet kan møte og mildne eller forhindre utbrudd av sinne. Boken er egnet i etterutdanningen av personale i eldre- og demensomsorgen. Har litteraturliste.
Sinne og aggresjon er et stort problem i demensomsorgen. Hva gjør man når demensrammede blir sinte? Det er et spørsmål pleierne ofte stiller seg. Boka tar opp mulige årsaker til aggresjon og gir en mengde forslag til hvordan pleiepersonalet kan møte og mildne eller i mange tilfeller forhindre utbrudd av sinne. Til hjelp for dokumentasjon av aggresjonsutbrudd finnes det bakerst i boka et rapportark som kan kopieres og brukes fritt. Boka er egnet i etterutdanningen av personale i eldre- og demensomsorgen. Kerstin Lundström er offentlig godkjent sykepleier og rådgiver i eldrespørsmål.
Forlag Kommuneforlaget
Utgivelsesår 2001