Forlag Ballantine Books
Utgivelsesår 2011
Format Paperback
Jeg har litt blandede følelser om denne boken, antakelig fordi jeg hadde litt for høye forhåpninger til den på forhånd. Jeg så for meg en guide til hvordan man kunne få nye venner i en by full av fremmede, men jeg burde jo åpenbart ha skjønt at det ikke kom til å være det. Boken er imidlertid morsom, og om ikke annet, en motivasjon for å komme seg ut og i det minste snakke med et par fremmede. Mange av de tingene som Bertsche prøver ut for å få seg nye venner, er imidlertid ikke like enkelt i en liten by hvor det ikke er et stort tilbud at klubber eller andre arrangementer. Men selve prinsippet er jo enkelt; snakk med fremmede som virker som de kan ha noe til felles med deg.
En underholdende og lettlest bok.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketEvening spent spiraling the phone cord around your wrist while gossiping for hours are so twentieth century. Now communication is in snippets. One hundred forty characters of Tweetiness or abbreviated words via text.
Se alle bokelskere som følger dette verket*Oppdateres stadig
Bøker som jeg syns har vært lærerike, nyttige eller trøstende å lese i en periode i livet mitt hvor alt kan virke forvirrende og frustrerende.