Musikkliv og musikkpolitikk

en utredning om musikkensemblene i Norge

av (forfatter).

Kulturrådet 2008 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka beskriver det frie musikklivet i Norge på 2000-tallet. Den gir et innblikk i virksomheten til orkestre, ensembler og band innenfor alle musikksjangere, både når det gjelder kunstnerisk orientering, organisering og økonomi. Den tar også for seg de kulturpolitiske virkemidlene som rettes mot dette feltet, med hovedvekt på Kulturrådets støtteordninger.

Omtale fra forlaget

Musikkliv og musikkpolitikk beskriver det frie musikklivet i Norge på 2000-tallet: den voksende floraen av orkestre, ensembler, band og grupper innenfor alle musikksjangere. Vi får et interessant innblikk i gruppenes virksomhet og deres kunstneriske orientering, organisering og økonomi. Likeledes beskrives og vurderes det komplekse apparatet av kulturpolitiske virkemidler som retter seg mot feltet, først og fremst Kulturrådets støtteordninger.
Boka gir en introduksjon til musikklivet og musikkpolitikken for studenter og forskere innenfor kulturfeltet så vel som for den kulturinteresserte allmennheten.
Jørgen Langdalen er postdoc-stipendiat ved Institutt for musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo. Han har operahistorie som spesialfelt og har arbeidet med utredninger og evalueringer innenfor norsk kulturliv og kulturpolitikk i mange år.

Bokdetaljer

Forlag Kulturrådet

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788270811403

EAN 9788270811403

Omtalt tid 2000-2009

Omtalt sted Norge

Språk Bokmål

Sider 220

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket