Nye musikalske uttrykksformer, teknikker og impulser har på få år forandret musikkbildet. Endringene kan spores også i musikkfaget. Musikkundervisningen er i ferd med å fylles med genre som rock, jazz og verdensmusikk. Nye medier og andre kunstformer trekkes inn i musikkfaget, og musikk blir i økende grad sett på som en spore til opplevelse av fellesskap og til utvikling av identitet og en allsidig personlighet. Med sin erfaringsbakgrunn fra arbeidet med bl.a. musikkterapi, kommer forfatteren her med bidrag til den pågående musikkpedagogiske debatten. Med litteraturliste og register.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1996