Murder Genes

2011 Kindle Edition

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Utgivelsesår 2011

Format Kindle Edition

Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Forskning på gener er kontroversielt. Nå har man funnet ett såkalt "kriger-gen", som noen mener forklarer eller hvertfall bidrar til voldelig oppførsel. Hva betyr dette og hva fører det til?

Ett mulig scenario tar man for seg i denne boken. Forskere har klart å isolere ett "Morder-gen", i jakten på ett perfekt samfunn og en feilfri menneskehet ønsker de å utrydde dette genet. Befolkningen blir masse-testet og de som har Morder-genet blir satt i fengsel, eller i en slags lovløs camp. Så lenge de har dette genet har det ikke noe å si om de har vært voldelige før, myndighetene er overbevist om at de som har genet vil drepe. Hva skjer når alle disse blir samlet på ett sted, der de skaper sitt eget samfunn. Er dette ett sosialt eksperiment, eller gjør de dette for å beskytte de som ikke har dette genet? Og hva skjer i resten av samfunnet? Slutter drapene?

Handlingen er lagt til nær fremtid. I begynnelsen møter vi Jay og sønnen Kyle, Jay har morder-genet og blir sendt til campen. Mens Jay kjemper for å overleve og komme tilbake til sønnen, må sønnen kjempe sin egen kamp på utsiden da han møter noen som vil motbevise myndighetenes overbevisning. Gener går i arv, betyr dette at Kyle også har morder-genet?

Denne begynte jeg først på for flere måneder siden, jeg leste noen sider før jeg tenkte at dette ikke var noe for meg og la den bort. Dette er Dystopia, noe jeg har sett på som Science Fiction, som jeg igjen har sett på som overflatisk og tullete. Så feil kan man ta, jeg har igjen lært at man bør være åpen for alle sjangre.
Heldigvis ga jeg den en ny sjanse. Dette er en spenningsbok og kan leses som det, samtidig som den tar opp ett viktig og relevant tema. Ønsker vi egentlig å vite vite alt det blir forsket på? Er det til mer nytte enn skade?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

1 bokelsker følger dette verket.