Denne boken er som en munter selvbiografi, der forfatteren skriver om alt det gøyale han har opplevd.
Jeg ser på meg selv som en alvorsmann. Jeg er en alvorlig forkynner og en alvorlig sjelesørger. Men til min forbauselse har jeg lagt merke til at folk har lett for å le når jeg kommer på prekestolen. Til å begynne med var dette utilsiktet. Men jeg oppdaget fort at stemningen ble bedre når folk fikk le. Det ble mer åpenhet for evangeliet, og de ble mer mottagelige for alvoret når de fikk lov til å le litt innimellom, skriver Edin Løvås i forordet til denne boken. Fra et langt liv som forkynner har Løvås mye småpussig å fortelle, både fra barndomstiden, reisevirksomheten, retreatsentra og ikke minst om originale predikantkolleger. Løvås har skrevet mer enn førti bøker. Dette er uten tvil den morsomste.
Forlag Kabb
Utgivelsesår 2001