Omtale fra forlaget
Smørrebrød, rødspette, lun leverpostej med bacon, flæskesteg, frikadeller, sildeanretninger, rødgrød med fløde ...
Her serveres de lekreste danske retter side om side med franske og kontinentale klassikere som brødrene er så kjent for, selvsagt med deres egen tvist, og med muntre anekdoter om tilblivelse, familiehistorie og barndomserindringer. Brødrene Price har fått god mat og god smak inn fra barnsben av. Deres far, den kjente danske matskribent og gastronom John Price, var kjent for å lage god mat, som oftest med rikelig bruk av smør! Tradisjonen har de to ført videre. På sin humoristiske, lune og litt slentrende måte får vi her 100 oppskrifter på de deiligste retter. Brødrene viser vei og forklarer enkelt hvordan ting skal gjøres. Det er til å få vann i munnen av bare å lese om dette. Forord ved Eyvind Hellstrøm.
Forlag Kagge
Utgivelsesår 2018
Format Innbundet
ISBN13 9788248922070
EAN 9788248922070
Språk Bokmål
Sider 239
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket