Boken viser Munchs tilknytning til Oslo, fra han kom til hovedstaden ett år gammel, gjennom barndom og oppvekst, til alderdom og død. Den viser hvor han bodde, vanket, fant sine motiver, og hvor i Oslo man finner Munchs kunst i dag. Et utvalg av Munchs kunst er tatt med, i tillegg til gamle og nye fotografier fra Oslo, bykart og en vandrerute. Med bilde- og litteraturliste.
Forlag Damm
Utgivelsesår 2002
Omtalt sted Oslo
Omtalt person Edvard Munch
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketMange flotte bøker om Edvard Munch idet vi går inn i 150-års jubileet. Munch 150 år.