«Alle er ute etter alle i Jens Lapidus’ mørke roman Mr Én. Den skildrer en nasjon som sitter fast i en evig voldsspiral. /…/ Dette er sannsynligvis det beste jeg noen gang har lest av Jens Lapidus […] en vakker strøm av ord, velskrevet og forseggjort.» Dagens Nyheter
«Mr Én er like hardkokt som de tre foregående delene i Top Dog-serien, men har en dybde i karakterskildringene som gjør den til en av de beste romanene fra Lapidus på lenge.» Skånska Dagbladet
Utgivelsesår 2023
ISBN13 9788202740337
EAN 9788202740337
Serie Teddy & Emelie (4)
Genre Politi og detektiver Krim
Språk Norsk bokmål
Tja,.. Det virker som forfatteren har god innsikt i det han skriver om, trolig hjulpet av sin jobb som advokat. Historien et drama, og spennende nok. Og aktualisert i den senere tid med bande oppgjør her i landet, en får litt innblikk i hvordan disse miljøene er.
Men det er mørkt. Jeg blir litt nedstemt av å lese. ALLE personene har dårlige holdninger og oppfører seg i strid med regler og normer.