Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kjente kjøkkensjefer presenterer noen av sine oppskrifter hvor mozzarellaosten, som er laget av bøffel-melk, er en viktig ingrediens. Denne osten er en spesialitet fra Campania i Sør-Italia. Med ordforklaringer og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Kjente kjøkkensjefer presenterer noen av sine oppskrifter hvor mozzarellaosten, som er laget av bøffel-melk, er en viktig ingrediens. Denne osten er en spesialitet fra Campania i Sør-Italia. Med ordforklaringer og stikkordregister.
Forlag Scriptum ed.
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9780952766537
EAN 9780952766537
Språk Engelsk
Sider 160
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket