Boka tar for seg ei gruppe mennesker mellom tjue og tretti år som har det til felles at de har en fysisk funksjonshemming. Boka viser hvordan forskjellighet er blitt erfart gjennom oppveksten og hvordan den som voksen erfares og mestres i et samfunn der institusjonelle ordninger bidrar til å opprettholde forestillinger om funksjonshemmede som forskjellige. Boka diskuterer ulike sider ved integreringspolitikken og peker på mulige veier å gå i det videre arbeidet for å fremme full deltaking og likestiling for funksjonhemmede. Har litteraturliste.
Forlag Abstrakt
Utgivelsesår 2001