Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kokeboka inneholder oppskrifter på retter til hverdag og fest, festivalmat, dagen derpå-mat, sakte mat og tradisjonsmat på utradisjonelt vis. Har oppskriftsregister.
Omtale fra forlaget
Dette er en kokebok med velsmakende, solid, flat og usnobbete mat - rocka, tøft og ujålete. Mona Halvorsen er rå på å lage god mat og har en bestemt matfilosofi: Det meste skal ikke ta mer enn en halvtime, og alt skal tilberedes fra bunnen. Hennes kokebok er annerledes og personlig og skapt med varme og humor. Den inneholder oppskrifter til hverdags, fest og høytider, turmat, festivalmat, dagen-der-på-mat, desserter og godteri.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788203238970
EAN 9788203238970
Språk Bokmål
Sider 192
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket