Omtale fra forlaget
Mona Halvorsen er rå på å lage god mat og har en bestemt matfilosofi: Det meste skal ikke ta mer enn en halvtime, og alt skal forberedes fra bunnen. Dette er en annerledes og personlig kokebok skapt med varme og humor. Den inneholder oppskrifter til hverdag, fest og høytider, turmat, festivalmat, dagen-der-på-mat, desserter og godteri. - Kokebok med rock'n roll - Enkel, velsmakende, solid, flat og usnobbete mat Skribent, journalist og forfatter Lene Wikander har skrevet teksten. Xenia Villafranca har vært fotograf.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788203238970
EAN 9788203238970
Språk Bokmål
Sider 192
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket