Molekylær gastronomi for alle

av (forfatter) og Erik Røed (oversetter).

Cappelen Damm 2014 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2014

Format Innbundet

ISBN13 9788202445478

EAN 9788202445478

Språk Bokmål

Sider 240

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Mat kan jo være hva som helst: Det er ernæring (vi må spise for å leve), det er kontroll (som de som driver med fitnes eller har anoreksia), det er følelsesregulering - vi trøstes av å spise, det er ren nytelse, smaken i munnen og lukten gir oss en ren, sanselig vellyst. Men mat er også vitenskap - det er ingenting som er bedre enn mat for å foklare barn: matematikk: brøk, forholdstall, forskjellen mellom vekt som måleenhet og romslige mål som liter, forskjellige målestokker (gram og oz), men også kjemi og fysikk. Hva er en mekanisk blanding? Hvorfor hever brød. Mat er jo også innovasjon, tradisjon og kunst.

Og det er i den i siste sjangeren dette er. Det er innovative teknikker som lager kunst, lager opplevelser som kan sanses og oppleves.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket