Omtale fra forlaget
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2014
Format Innbundet
ISBN13 9788202445478
EAN 9788202445478
Språk Bokmål
Sider 240
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Mat kan jo være hva som helst: Det er ernæring (vi må spise for å leve), det er kontroll (som de som driver med fitnes eller har anoreksia), det er følelsesregulering - vi trøstes av å spise, det er ren nytelse, smaken i munnen og lukten gir oss en ren, sanselig vellyst. Men mat er også vitenskap - det er ingenting som er bedre enn mat for å foklare barn: matematikk: brøk, forholdstall, forskjellen mellom vekt som måleenhet og romslige mål som liter, forskjellige målestokker (gram og oz), men også kjemi og fysikk. Hva er en mekanisk blanding? Hvorfor hever brød. Mat er jo også innovasjon, tradisjon og kunst.
Og det er i den i siste sjangeren dette er. Det er innovative teknikker som lager kunst, lager opplevelser som kan sanses og oppleves.
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket