Det hele begynner i Bacons Corner, et lite farmersamfunn langt fra hovedveien. Et mordforsøk, et tilfelle av falsk, eller påtatt identitet, og en nådeløs rettsak mot en kristen skole. Sally Beth Roe, en ung og ensom utbrent "hippie", befinner seg plutselig fanget i sentrum av disse utrolige begivenhetene, hun flykter for livet mens hun forsøker å huske sin mørke fortid. Gjennom et bredt spekter av sitrende spenning, er Sally Roes reise et gjennomgripende portrett av nåtiden, et speilbilde av våre vandringer, og en lysende påminnelse om korsets kraft.
Forlag Hermon
Utgivelsesår 1991