Når Andreas Dyrdals kjæreste dør av en overdose narkotika, bestemmer han seg for å ta en utspekulert hevn. Innen planen blir iverksatt blir han selv drept, men hevnen overlever ham... - En mann får forbyttet filmen han har levert inn til fremkalling, og i bildene han har fått, ligger nøkkelen til en mordgåte. De 15 kriminalnovellene som presenteres i boka, kom inn til en konkurranse arrangert i 1984 av reklamebyrået Art & Copy for firmaet Magne Ore A/S. De spenner fra klassiske kriminalhistorier til mer eksperimentelle noveller. Samlingen består hovedsakelig av nye skribenter.
Utgivelsesår 1985
ISBN13 9788203150555