Lyster 1745. Ravi blir nødt til å velge mellom Johanna og Helena, og når det kommer til stykket er han ikke i tvil om at det er Johanna han vil ha. Men familien hennes vil helst at han reiser før han gjør henne enda mer ulykkelig. Ravi blir mer og mer sikker på at han er styrt av trollmakter, fordi uansett hvor lite han ville det, svikter han alltid de han er glad i.
Forlag Schibsted
Utgivelsesår 2009
Serie Livets døtre (22)
Genre Romantikk Historisk litteratur
Omtalt tid 1700-tallet
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketI denne lista legges inn bøker fra serien Livets Døtre. Listen er opprettet for å holde styr på bøkens titler og nummer.