Møre retter

av (utgiver) og Mette I. Gudevold (oversetter).

Pantagruel 2011 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka har oppskrifter på forskjellige middagsretter, både klassikere som pot-au-feu, oksesteik og kalvefrikassé, og nyere retter som kaningryte med sitronconfit, kalvefrikadeller og tagine med kalv, kveder, valnøtter og safran.

Omtale fra forlaget

Lekkert og godt, en fryd for alle sanser! Hva skal få godgjøre seg i grytene dine i dag? Det er bare å velge og vrake! Kanskje vil du lage en av klassikerne, for eksempel pot-au-feu, oksestek eller kalvefrikassé? Du kan også velge tidløse retter som innbakt gryte eller lammesadel, men også mer oppfinnsomme retter som for eksempel kaningryte med sitronconfit, kalvefrikadeller eller tagine med kalv, kveder, valnøtter og safran.... Uansett hva du måtte ønske å lage av møre retter lager maten seg selv når den kommer i kontakt med varme.

Bokdetaljer

Forlag Pantagruel

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9788279004790

EAN 9788279004790

Serie Samlingen chic & gourmand

Språk Bokmål

Sider 159

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket