Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka har oppskrifter på forskjellige middagsretter, både klassikere som pot-au-feu, oksesteik og kalvefrikassé, og nyere retter som kaningryte med sitronconfit, kalvefrikadeller og tagine med kalv, kveder, valnøtter og safran.
Omtale fra forlaget
Lekkert og godt, en fryd for alle sanser! Hva skal få godgjøre seg i grytene dine i dag? Det er bare å velge og vrake! Kanskje vil du lage en av klassikerne, for eksempel pot-au-feu, oksestek eller kalvefrikassé? Du kan også velge tidløse retter som innbakt gryte eller lammesadel, men også mer oppfinnsomme retter som for eksempel kaningryte med sitronconfit, kalvefrikadeller eller tagine med kalv, kveder, valnøtter og safran.... Uansett hva du måtte ønske å lage av møre retter lager maten seg selv når den kommer i kontakt med varme.
Forlag Pantagruel
Utgivelsesår 2011
Format Heftet
ISBN13 9788279004790
EAN 9788279004790
Serie Samlingen chic & gourmand
Språk Bokmål
Sider 159
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket