Bli inspirert til å redusere klesforbruket på en kreativ og morsom måte med få teknikker og enkle sting!
Warunee Bolstad har drevet Plystre Knitwear siden 2017 (@plystreknitwear). I Moderne broderi på strikk og klær viser hun hvordan du enkelt kan puste nytt liv i garderoben ved å brodere på nye og gamle plagg. Med 15 broderimønstre for både nybegynnere og de mer erfarne, er dette et godt utgangspunkt for å skape en unik og bærekraftig garderobe med personlig preg.
I boken finner du også Warunees vakre og enkle signaturoppskrifter på gensere, cardigans og tilbehør samlet mellom permer for første gang, sammen med en rekke helt nye strikkeoppskrifter til hverdagsgarderoben. Kanskje finner du ditt nye favorittplagg?
Gå inn på Instagram for å se eksempler på Warunees fine arbeider: https://www.instagram.com/plystreknitwear/?hl=nb
Forlag Solum Bokvennen
Utgivelsesår 2020
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.