Mobbing og harde personkonflikter

helsefarlig samspill på arbeidsplassen

av (forfatter), Bjørn Inge Raknes (forfatter), Stig Berge Matthiesen (forfatter) og Odd H. Hellesøy (forfatter).

Sigma forl. 1994 Heftet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken første del viser hvor utbredt mobbing og trakassering er på norske arbeidsplasser, på hvilke arbeidsplasser mobbing foregår, hvem det er som mobber, og hvilke konsekvenser mobbing har for individ og organisasjon. Bokens andre del beslyser årsakene til at mobbing og harde personkonflikter oppstår og utvikler seg. I den siste delen av boken diskuteres forebygging og tiltak mot mobbing. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Ved hjelp av forskningsresultater og erfaringer fra praktisk lonsultarbeid tar forfatterne opp utbredelse, konsekvenser, årsaker, tiltak og forebygging ab mobbing og harde personkonflikter i norsk arbeidsliv. Bokens første del viser hvor utbredt mobbing og trakassering er på norske arbeidsplasser, på hvilke arbeidsplasser mobbing foregår, hvem det er som mobber, og hvike konsekvenser mobbing har for individ og organisasjon. Bokens andre del belyser årsakene til at mobbing og harde personkonflikter oppstår og utvikler seg. Det legges stor vekt på å beskrive hvordan og hvorfor konflikter og uoverensstemmelser kan utvikle seg til mobbing og trakassering i en arbeidsgruppe. I den siste delen av boken diskuteres forebygging og tiltak mot mobbing og harde personkonflikter. Strategier fpr å forebygge alvorlige personkonflikter og utvikle et positivt arbeidsmiljø presenteres, sammen med mer konkrete råd om hvordan slike saker bør håndteres.

Bokdetaljer

Forlag Sigma forl.

Utgivelsesår 1994

Format Heftet

ISBN13 9788290373813

EAN 9788290373813

Språk Bokmål

Sider 256

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket