Clara Lofthus lever eit tilbaketrekt liv saman med sambuaren Axel og tvillingsønene i Nairobi, der ho arbeider med bistand og utdanning. Etter eit brutalt terrorangrep, får ho massiv merksemd og blir heltinne i heimlandet. Ho bestemmer seg for å utnytte det til eigen fordel. Då ho blir tilbydd eit comeback som justisminister, etter fem år, er det rolege livet i Kenya ein saga blott. Etterkvart får ein nystarta podcast-redaksjon ferten av Clara og dei mørke hemmelegheitene hennar, og det går opp for Clara at det er altfor mange som veit noko om henne. I bakgrunnen spøkjer også mora som ho i alle år har sagt er død, og den tidlegare livvakta, Stian, som ho har betrudd seg til. Til evig tid er ein roman om gamle løyndomar, arvesynd, forsøk på å bygge eit nytt liv, og kva som skjer når fortida innhentar deg, men du likevel ikkje er villig til å gi opp.
Utgivelsesår 2025
ISBN13 9788203453304