Da jeg har opplevd en del oppigjennom min tid bestemte jeg meg for å skrive en bok om dette. Jeg har alltid vært en positiv og glad person men som jeg vokste ble livet vanskeligere og jeg viste ikke helt hvordan jeg skulle leve det. Jeg trodde lenge alt skulle være gøy og livet var en lek, men erfarte fort at det ikke blir mer enn hva man gjør det til selv. Jeg skjønte etter hvert at jeg måtte komme meg ut av miljøet før det var for sent, så jeg begynte etter hvert og reise og oppleve verden. Her gir jeg dere ett innblikk av mitt liv på både godt og vondt og håper dere kan få litt inspirasjon og håper dere vil komme dere ut og oppleve verden og hva den har og by på.
Forfatteren Cindy Halvorsen er adoptert fra Colombia, og kom til Norge som 3 åring. Les deg gripe av hennes historie om sin oppvekst i Norge.
Forlag Licentia
Utgivelsesår 2013