Mitt liv

Forsøk på en selvbiografi

av (forfatter).

Tiden 1935

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Bokdetaljer

Forlag Tiden

Utgivelsesår 1935

Språk Norsk

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Det er ikke noen tilfeldighet at man i Lenins vokabular så ofte treffer ordene uforsonlig og skånselsløs. Det er bare den høieste anspennelse mot et mål, uavhengig av alle lavt personlige interesser, som kan rettferdiggjøre en slik hårdhet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For Russland var revolusjonen av 1905 en generalprøve på 1917. Og den hadde den samme betydning for mig personlig. Jeg kastet mig ut i begivenhetene i 1917 med besluttsomhet og sikkerhet fordi jeg i dem ikke så annet enn fortsettelsen og utviklingen av det revolusjonære arbeide som var blitt avbrutt ved arrestasjonen av Sovjets medlemmer i Petersburg den 3. desember 1905

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Opvareren og soldaten Grafov serverte mig alltid den friskeste te og de beste av sine smørbrød, mens han samtidig så til siden. Det var tydelig, Grafov sympatiserte med bolsjevikene og skjulte det for sine overordnede. Jeg gjorde nu videre iakttagelser. Grafov var ikke den eneste. Hele det underordnede personale i Smolny - vakten, kurerene, portnerene - hellet åpenbart til bolsjevikenen. Jeg sa da til mig selv at vår sak allerede var halvveis vunnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket