Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kokeboken er en hyllest til mormors gode mat og markens grøde, hvor det "jordnære kjøkkenet" er gjennomgangstema. Gleden ved å plukke bær og sopp og ta vare på alt naturen kan by på er forutsetningene for rettene. Med oppskriftsregister.
Omtale fra forlaget
Tradisjonsrike klassikere og ukomplisert jordnær mat er utgangspunktet for denne boken. Gleden ved å plukke bær og sopp og ta vare på alt naturen kan by på, er forutsetningene for rettene. Å lage mat sammen fra eget forråd gir dobbel nytelse. - Mormormat: Nytt liv til gamle, gode oppskrifter - De glemte røttene: Rotfruktene puttes i smakfulle supper, grønnsaksmos og duftende ovnsretter - Den allsidige frukthagen: Sylting og safting tilrettelagt for dagens kjøkken - Hjemmebakt: Smak og duft fra egen bakst av brød, kjeks og kaker Kari Finngaard er forfatter, fotograf og fast medarbeider på matstoff i Lev Landlig. Boka er et samarbeidsprosjekt med bladet Lev Landlig.
Forlag Tun
Utgivelsesår 2009
Format Innbundet
ISBN13 9788252932737
EAN 9788252932737
Språk Bokmål
Sider 236
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket