Omtale fra forlaget
Hva spiser nonner? Bare brød og vann askeonsdag og langfredag, men resten av året er kanskje mer spennende enn du tror. Med glede bruker klosterkokka "alle planter som setter frø", Guds gode gaver. Sr. Sheryl forklarer noen prinsipper bak måltidene i et kloster og bidrar med noen tidsbesparende tips. Benedikts regel, som nonnene lever etter, fastslår at kjøkkentjenesten "vinner større lønn og mer nestekjærlighet". Ved Tautra Mariakloster, som ligger på en frodig øy i Trondheimsfjorden, skaper den internasjonale kommuniteten ubegrensede muligheter for en fusjon av norsk, amerikansk og kinesisk mat og klosterkultur. Boken har parallelle tekster på norsk og engelsk.
Forlag St. Olav forlag
Utgivelsesår 2013
Format Spiral
ISBN13 9788270242702
EAN 9788270242702
Omtalt sted Frosta
Språk Bokmål Flerspråklig Engelsk
Sider 217
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket