Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka er en årstidsvandring i matkunsten, en oppdagelsesferd i naturens spiskammers og til spennende norske mattradisjoner. Dette er mer enn en kokebok, det er også en fabulerende vandring gjennom det norske året i innog utmark. Ved siden av en løpende tekst følger oppskrifter for den som bare vil slå opp og ikke samtidig lese om et lykkelig soppfunn i august. Råvarene står i sentrum, oppskriftene tar utgangspunkt i årstidens beste ingredienser, og de tradisjoner som knytter seg til årstiden. Men andre lands ingredienser og retter er selvsagt også representert. Illustrert.
Omtale fra forlaget
Boka er en årstidsvandring i matkunsten, en oppdagelsesferd i naturens spiskammers og til spennende norske mattradisjoner. Dette er mer enn en kokebok, det er også en fabulerende vandring gjennom det norske året i innog utmark. Ved siden av en løpende tekst følger oppskrifter for den som bare vil slå opp og ikke samtidig lese om et lykkelig soppfunn i august. Råvarene står i sentrum, oppskriftene tar utgangspunkt i årstidens beste ingredienser, og de tradisjoner som knytter seg til årstiden. Men andre lands ingredienser og retter er selvsagt også representert. Illustrert.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 1991
Format Innbundet
ISBN13 9788202129286
EAN 9788202129286
Språk Bokmål
Sider 120
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket