Livet i himmelen kan være akkurat like slitsomt og tungt å takle som det jordiske liv. Og like himmelsk. Ricko Rasmus er en over gjennomsnittet smart hund, og vil gjerne gjøre en innsats for verden - i likhet med to pasjonerte og pensjonerte profeter. Ingen enkel jobb - og en trussel mot det gode liv. Kanskje er et hundeliv å foretrekke? Roar Galaaen debuterer som forfatter med familieromanen "Ricko Rasmus og profetenes problem". Dette er en lett slentrende, filosofisk og humoristisk anlagt roman som vil fenge mange aldersgrupper. Roar Galaaen er mest kjent som musiker og komponist, og har tonesatt godt over 100 dikt av kjente og mindre kjente forfattere.
Forlag Breidablikk forl.
Utgivelsesår 2009