Mindfulness

å finne fred og ro i din hektiske hverdag : en praktisk veileder

av (forfatter), Danny Penman (forfatter), Trude Monsen (oversetter) og Tone Johanne Arneberg (oversetter).

Arneberg 2012 Heftet

Kjøp boka hos ark.no

For mange som lever hektiske liv, kan det å slappe av oppleves som enda mer stressende, fordi tankene, følelsene og signalene fra kroppen ikke tar verken fri eller pauser.
Mindfulness representerer et annet perspektiv: Det dreier seg ikke om å koble seg fra livet, men å koble seg på - slik livet er akkurat nå.
Det kan være prikkende stress over å være for sen til et møte, den uutholdelige kjedsomheten i et møte, grubletanker eller bekymringer som kverner rundt og rundt, spenninger og hodepine som følge av alle ting som burde ha vært gjort.
Denne boken lærer deg hvordan du oppnår kontroll ved å slippe opp kontroll, som innebærer å befri seg fra troen på at problemer er noe som må fikses, dyttes vekk eller unngås. Mindfulness er en øvelse i å komme det travle og urolige livet i møte, uten å forandre eller flykte fra det. Mantraet i mindfulness er et vennlig «Hva er dette?», der hverdagen er selve arbeidsbenken.

Forlag Arneberg

Utgivelsesår 2012