I denne boken forteller forfatteren om da han som 25-åring oppdaget at han har healingevner, og hvordan livet og evnene har utviklet seg siden. Han forklarer blant annet arbeidsmetodene han bruker for selvhealing og hvordan han jobber med klienter. Boken avsluttes med kanalisering som han selv har tatt ned, hvor temaet er menneskesinnet og tiden vi lever i.
MIN UTROLIGE FORVANDLING er en omfattende, spennende og lærerik bok som inneholder min historie fra barndommen, og den forvandlingen jeg har vært gjennom fra healing-evnene plutselig åpenbarte seg en kveld da jeg var 25 år gammel. Jeg visste ingenting på forhånd om at dette skulle bli min livsvei og mitt yrke. Det er sterke historier i boka. Jeg legger alt på bordet. Den inneholder også kanaliserte budskap fra den andre siden, spørsmål og svar på mine opplevelser som mange kan ha nytte av. Svarene er kanalisert av Liv Hilmen. Jeg forklarer også mine arbeidsmetoder for selvhealing og hvordan jeg jobber med klienter ved healingtimer, synskhet og mediumskap.
Forlag Kolofon
Utgivelsesår 2011