Omtale fra forlaget
Ørjan Johannessen
Min Mat
110 retter fra Ørjan Johannessens kjøkken.
En matreise med retter fra Ørjans barndom
ved Bekkjarvik Gjestgiveri til kulinariske
opplevelser fra hele verden.
Boken er rikt illustrert med matbilder, naturbilder og stemninger fra hans hjemkommune, Austevoll.
Forfatter: Ørjan Johannessen
FOTO: Eirik Nilssen
FORMAT: Innbundet
FORLAG: Bris Forlag
SPRÅK: Bokmål
ISBN: 978-82-999876-0-8
PRIS: 399,-
Ørjan Johannessen
(f. 1985) er en prisbelønt norsk kokk. Han er to ganger kåret til Årets Kokk i Norge og han vant Bocuse d'Or Europe i 2012 og kvalifiserte seg igjen i 2014 til Bocuse d'Or i Lyon (VM i kokkekunst) som går i 2015. Han er fra Austevoll i Hordaland og er oppvokst på kjøkkenet med sine kokkeforeldre ved Bekkjarvik Gjestgiveri.
Etter læretiden hos Hotell Neptun i Bergen ble han kjøkkensjef på Solvold Gourmet under Odd Ivar Solvold i fem år, og assisterte Geir Skeie frem til seier i Bocuse d'Or i 2009.
Ørjan er en allrounder på kjøkkenet med stor sans for lokale råvarer og tradisjonelle retter med en ny vri. Han reiser mye, og besøker mange ulike kulturer med ett mål for øye: Inspirasjon.
Forlag Bris
Utgivelsesår 2014
Format Innbundet
ISBN13 9788299987608
EAN 9788299987608
Språk Bokmål
Sider 247
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket