Min mat

det kokkene lager til seg selv

Terje Ness, Kari Innerå, Tom Victor Gausdal, Lars Erik Underthun, Trond Moi, Even Ramsvik, Jørn Lie

av (forfatter) og Espen Grønli (illustratør).

Intermekanika 2011 Innbundet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka har oppskrifter på retter som stjernekokkene lager når de skal lage mat til seg selv og/eller vennene sine.

Omtale fra forlaget

Norges (og dermed Verdens) beste kokker lager mat til seg selv! Terje Ness, Trond Moi, Tom Victor Gausdal, Kari Innerå, Lars Erik Underthun, Even Ramsvik og Jørn Lie forteller hva de helst lager til seg selv. En underholdende og interessant bok med fantastiske oppskrifter, vakre bilder som gir et annerledes innsyn i stjernekokkenes hverdag. Boken handler ikke om den maten stjernekokker vinner VM med. Eller den som skaffer restaurantene Michelin-stjerner. Den handler ikke om eksklusive og rådyre råvarer eller ekstreme kokketeknikker. Med denne kokeboken ville vi finne ut av hva slags mat stjernekokkene lager nå de puster ut mellom kraftanstrengelsene på restaurantkjøkkenet og skal servere mat til venner, familie, kokkekolleger eller bare til seg selv.

Bokdetaljer

Forlag Intermekanika

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788299821957

EAN 9788299821957

Språk Bokmål

Sider 236

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket