Magisk feelgood for 6-11 år! Feer, magi og enhjørninger ... kan man ønske seg noe mer av en bok? Denne er lettlest og morsom, med illustrasjoner på alle sider. Ella ser ut som en helt vanlig jente fra en helt vanlig familie. Men alt er ikke helt sånn som det ser ut ... Mammaen hennes kan nemlig forvandle seg til en fe! Og når Ella blir større, kommer også hun til å få magiske krefter ... Og hun er ikke i tvil om hva hun skal trylle fram først: en glitrende enhjørning! Men trylling er mye vanskeligere enn det ser ut som. Klarer Ella å lære seg alle de magiske triksene? Eller kan drømmene hennes bli virkelighet, også uten magi? Sophie Kinsella er en av verdens mestselgende forfattere. Voksenserien En shopaholikers bekjennelser er solgt i millionopplag. Min magiske mamma er hennes første serie for barn. “Som sukkerspinn for unge lesere.” Kirkus
Forlag Fontini
Utgivelsesår 2020
Serie Min magiske mamma og meg (3)
Genre Fantasy
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.