Omtale fra forlaget
Mange lærer å lage mat av sine mødre, færre lærer av sine fedre. Catherine Wiborg, som er født i Saint-Malo i Bretagne, vokste opp i en fransk hotellfamilie. Allerede som liten fikk hun vite mye om mat av sin far, som var hotellsjef og som elsket å arbeide på kjøkkenet. I denne boken viderebringer hun den franske «matarven» fra sin far og presenterer noen av de klassiske, franske rettene som ble laget med kjærlighet på hennes fars kjøkken. I alt er det blitt 101 franske fristelser du også kan ha på ditt middagsbord. Oppskriftene er tilpasset norske råvarer, slik at du lett kan lage disse rettene hjemme på ditt eget kjøkken.
Forlag Historie & kultur
Utgivelsesår 2014
Format Innbundet
ISBN13 9788292870914
EAN 9788292870914
Omtalt sted Frankrike
Språk Bokmål
Sider 239
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket