Min egen musikkbarnehage

av (redaktør) og Mailén Stubsveen Myhra (redaktør).

Norsk fakta forlag 2007 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (2 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken kan brukes både som sangbok, pekebok og aktivitetsbok. Alle sangene og aktivitetene presenteres av den musikalske musen Ludvik. Inneholder noter og besifring. CD-en inneholder innspillinger av alle sangene i boka, sunget og spilt av bl.a. Nissa Nyberget, Elisabeth Linland, Glenn Gulli og Hosle skolekor.

Omtale fra forlaget

Velkommen til "Min egen Musikkbarnehage"! Denne fargeglade boken er laget spesielt for deg som har ansvar for barn i alderen 0-9 år. Boken brukes mye i barnehager og skoler. Denne utgaven er også beregnet for bruk i privatfamilier. Redaktør Tove Doornbos er musikkpedagog ved Barrat Dues Musikkinstitutt. Boken er noe mer enn en vanlig sangbok. Den brukes også som pekebok og aktivitetsbok. Alle sangene har noter og besifring og er illustert med flotte fargefotografier av barn som gjør morsomme aktiviteter til hver sang. I boken møter dere en musikalsk mus som heter Ludvik. Han er "musikkpedagogen" i boken, og han introduserer hver enkelt sang og aktivitet. Til boken følger det med den CD hvor alle sangene er spilt inn i samme rekkefølge som i boken. På CD.en kan du høre Nissa Nyberget, Elisabeth Lindland, Glenn Gulli, Hosle Skolekor og barnesolister. I tillegg medvirker noen av Norges beste studiomusikere.

Bokdetaljer

Forlag Norsk fakta forlag

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788278880326

EAN 9788278880326

Språk Bokmål

Sider 63

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

4 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket