Da hun var tretten, hadde den sårbare tenåringen Samatha Owens allerede falt utenfor omsorgssystemet i Sheffield. Etter en kaotisk barndom, hvor hun ble en kasteball mellom forskjellige fosterhjem, trodde Samatha at hun hadde funnet en venn i gatesmarte Amanda Spencer. Den eldre jenta kjøpte klær til henne, stelte håret hennes og fant steder hun kunne bo. Sannheten var at Spencer egentlig ikke brydde seg om Samantha, men strategisk lokket henne inn i en mørk verden av misbruk og overgrep. Gjennom de neste månedene ble hun skjenket av alkohol og dop, og solgt til over femti menn, til Spencers fortjeneste. Voldtatt, misbrukt, og uten mulighet til å flykte, ble Samantha offer for den utspekulerte, kaldblodige og truende Spencer. Etter to års etterforskning fikk politiet omsider has på henne og hennes samarbeidspartnere, og i 2014 ble Spencer dømt til 12 år i fengsel. Med overgriperne hennes bak lås og slå, prøver en modig Samatha å bygge opp livet sitt igjen. Hun forteller en sjokkerende historie, som er en sterk advarsel til de som tror at seksuelt misbruk av barn følger en fast mal.
Forlag Lind & Co
Utgivelsesår 2025
Format Lydfil
Genre Hverdagsbetraktninger Personlige beretninger
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelsker følger dette verket.