Min beste venns kjæreste

av (forfatter) og Nuanxed (oversetter).

Lind & Co 2026 Lydfil

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos ark.no

Etter skilsmissen har Caroline nesten gitt opp håpet om den store kjærligheten – helt til hun blir stormforelsket i en som besøker sykehjemmet der bestemoren hennes bor. Siden mannen har på seg giftering, legger hun bånd på følelsene sine. Han blir likevel værende i tankene hennes, også lenge etter møtet.
Adam har ikke kommet seg etter tragedien som rammet ham to år tidligere. Han lever et ensomt og rutinepreget liv, og vennene hans synes det er på tide at han endrer på det. De overtaler ham til å begynne å date, noe han motvillig går med på. Gjennom en datingapp treffer han Jennie, som tar livet med knusende ro og forhåpentligvis er den motpolen han trenger
Da Carolines venninne, Jennie, presenterer sin nye kjæreste Adam, får Caroline sjokk. Det er jo ham, mannen hun ikke kan slutte å tenke på! For ikke å svikte Jennie gjør Caroline sitt beste for å skjule følelsene sine for Adam, men til slutt går det ikke lenger. Caroline tar en beslutning som forandrer livet hennes drastisk.
«Min beste venns kjæreste» er en romantisk og humoristisk roman om vennskap, kjærlighet og familierelasjoner. Om å våge å gi slipp på fortiden, følge drømmene sine og gi kjærligheten en ny sjanse.

Forlag Lind & Co

Utgivelsesår 2026