Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Hva er en mikrobølge? Kan all slags mat tilberedes i en mikrobølgeovn? Kan ulike typer mat varmes og tillages samtidig i ovnen? Denne boka gir svar på disse og en hel rekke andre spørsmål. Den er derfor et viktig hjelpemiddel for alle som ønsker å utnytte mikrobølgeovnen fullt ut. Boka tar opp mikrobølgeovnens konstruksjon, dens fordeler, fakta om mikrobølger, hvilke kokekar og redskaper man bør benytte, matlagingsmetoder og oppskrifter, praktiske råd m.m. Bakerst finnes en liste som forklarer spesielle ord som er brukt i teksten og et stikkordsregister.
Omtale fra forlaget
Hva er en mikrobølge? Kan all slags mat tilberedes i en mikrobølgeovn? Kan ulike typer mat varmes og tillages samtidig i ovnen? Denne boka gir svar på disse og en hel rekke andre spørsmål. Den er derfor et viktig hjelpemiddel for alle som ønsker å utnytte mikrobølgeovnen fullt ut. Boka tar opp mikrobølgeovnens konstruksjon, dens fordeler, fakta om mikrobølger, hvilke kokekar og redskaper man bør benytte, matlagingsmetoder og oppskrifter, praktiske råd m.m. Bakerst finnes en liste som forklarer spesielle ord som er brukt i teksten og et stikkordsregister.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 1987
Format Heftet
ISBN13 9788203153464
EAN 9788203153464
Språk Bokmål
Sider 96
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket