Boken inneholder 52 av forfatterens såkalte skråblikk på hverdagslige situasjoner. Flere av dem har vært publisert i lørdagsutgavene av Romsdals Budstikke i perioden 2008-2011.
På hvor mange måter er det mulig at en helt vanlig dag tar en merkelig, pinlig, irriterende, overraskende, filosofisk, rar, rørende eller uventet hyggelig vending? I denne boken forteller jeg om 52 av dem, fra min tilværelse som journalist, småbarnsmor, kone, venninne, kunde, bedriftseier, kollega, turist, fotballkløne, hverdagslig kaospilot og medmenneske. Midtsæter på skrå består av 52 av Anne Midtsæters såkalte skråblikk, kjent fra lørdagsutgavene av Romsdals Budstikke. Noen av tekstene er ikke tidligere publisert, mens mange vil være til å kjenne igjen fra lørdagsavisene gjennom perioden 2008-2011.
Forlag Kolofon
Utgivelsesår 2011