Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
En guide til Midtøstens kjøkken som dekker området fra Tyrkia til Yemen og Egypt til Iran. Den gir en innsikt i skikkene og kulturene, og forklarer på en lettfattelig måte hvordan du kan lage autentiske retter fra Midtøsten. Har ordliste, register og litteraturliste.
Omtale fra forlaget
En guide til Midtøstens kjøkken som dekker området fra Tyrkia til Yemen og Egypt til Iran. Den gir en innsikt i skikkene og kulturene, og forklarer på en lettfattelig måte hvordan du kan lage autentiske retter fra Midtøsten. Har ordliste, register og litteraturliste.
Forlag Damm
Utgivelsesår 2002
Format Innbundet
ISBN13 9788249600472
EAN 9788249600472
Omtalt sted Midtøsten
Språk Bokmål
Sider 239
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket