Midtnordisk arkeologisymposium 1999

Trondheim 28.- 30. mai

av (redaktør).

Tapir akademisk forlag 2003 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken presenterer artikler basert på innholder fra Midtnordisk akeologisymposium i Trondheim 28.-30. mai 1999. Symposiet hadde to tema: Tidlig bosetning i Midtnorden, og Kommersiell og kulturpolitisk bruk av arkeologi. Har litteraturlister.

Omtale fra forlaget

Denne boken er den tredje i serien Vitark - Acta Archaeologica Nidrosiensia, som utgis ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Vitenskapsmuseet, Seksjon for arkeologi og kulturhistorie. I dette tredje nummeret, Midtnordisk arkeologisymposium 1999, presenteres en rekke interessante artikler basert på innleggene fra symposiet. Midtnordensamarbeidet er et av de mest vellykkede blant mange gode fellesnordiske tiltak. Det midtnordiske arkeologisymposiet i Trondheim, 28 . 30 mai 1999, inngikk i dette samarbeidet. Arrangører var Midtnordenkomiteen representert av Sør-Trøndelag fylkeskommune og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Vitenskapsmuseet. Alle arkeologiinteresserte i Midtregionen var invitert, slik tradisjonen er for disse møtene. Mer enn hundre personer deltok. Symposiet i Trondheim var det tredje i rekken. Tidligere symposier har vært avholdt i Vasa i 1991 og i Härnösand i 1995. Symposiet i 1999 hadde to tema: .Tidlig bosetning i Midtnorden. og .Kommersiell og kulturpolitisk bruk av arkeologi.. Dessuten inngikk en kulturhistorisk båttur langs den midtnorske kysten. Slike samlinger styrker vennskapet og legger grunnen for en god framtid for midtnordisk samarbeid innenfor arkeologien, samtidig er de et middel for å øke toleranse og bryte grenser.

Bokdetaljer

Forlag Tapir akademisk forlag

Utgivelsesår 2003

Format Heftet

ISBN13 9788251918763

EAN 9788251918763

Serie Vitark : acta archaeologica nidrosiensia (3)

Språk Bokmål Flerspråklig Engelsk Svensk

Sider 158

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket