Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter fra Italia, Frankrike, Spania, Hellas, Nord-Afrika og Midtøsten. Du finner blant annet oppskrifter på klassikere som tapas, meze, risotto, falafel, souvlaki, paella, salade nicoise og tiramisu. Med oppskriftsregister.
Omtale fra forlaget
Middelhavsmat til hverdag og fest. Middelhavsmat presenterer uimotståelig smak i retter fra Italia, Frankrike, Spania, Hellas og Midtøsten. Her er over 100 oppskrifter på både velkjente og mindre kjente retter. Her finner du alle klassikerne: tapas og meze, risotto, falafel, souvlaki, paella, salade niçoise og tiramisu. Oppskriftene er enkle og deilige, med alle ingrediensene som hører med i det gode middelhavskostholdet. Nyt smaken av olivenolje, friske grønnsaker, urter, fersk fisk, bønner og linser. Boken er gjennomillustrert med fantastiske bilder, både av mat og miljøer.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2009
Format Innbundet
ISBN13 9788205389809
EAN 9788205389809
Omtalt sted Middelhavet
Språk Bokmål
Sider 189
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket