Middelhavsmat til hverdag og fest

av (forfatter), Tina Axelsson (illustratør) og Camilla Jensen (gjendikter).

Gyldendal 2009 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder oppskrifter fra Italia, Frankrike, Spania, Hellas, Nord-Afrika og Midtøsten. Du finner blant annet oppskrifter på klassikere som tapas, meze, risotto, falafel, souvlaki, paella, salade nicoise og tiramisu. Med oppskriftsregister.

Omtale fra forlaget

Middelhavsmat til hverdag og fest. Middelhavsmat presenterer uimotståelig smak i retter fra Italia, Frankrike, Spania, Hellas og Midtøsten. Her er over 100 oppskrifter på både velkjente og mindre kjente retter. Her finner du alle klassikerne: tapas og meze, risotto, falafel, souvlaki, paella, salade niçoise og tiramisu. Oppskriftene er enkle og deilige, med alle ingrediensene som hører med i det gode middelhavskostholdet. Nyt smaken av olivenolje, friske grønnsaker, urter, fersk fisk, bønner og linser. Boken er gjennomillustrert med fantastiske bilder, både av mat og miljøer.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788205389809

EAN 9788205389809

Omtalt sted Middelhavet

Språk Bokmål

Sider 189

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket