Omtale fra forlaget
Meze er den nye tapasen, tør vi påstå! Denne boken har 50 fristende oppskrifter og lekre foto av nøye utvalgte mezeretter, både kalde og varme. Det er oppskrifter på saftige brød, smakfulle dipper, fargerike salater og deilige kjøttretter. Du får også oppskriften på noen søte småretter som passer ypperlig som avslutning på måltidet, samt drinker som matcher maten. I et eget kapittel får du tips, råd og menyforslag så du enkelt kombinere rettene og sette sammen ditt perfekte mezebord til venner og familie! Bergum, som har bodd i Tyrkia de ti siste årene, kaller det en "best of"-samling av alle mezerettene han har prøvd gjennom årene. Oppskriftene er samtidig nøye tilpasset utvalget i norske matbutikker og nordmenns ganer. I boken får vi også bli med Bergum på reise til sørøst i Tyrkia, et sted han reiser årlig for å besøke venner - til regionen hvor du finner de beste råvarene og en fantastisk historie. I 2023 ble området hardt rammet av jordskjelv, og innbyggerne der fikk livet snudd på hodet.
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2025
Format Innbundet
ISBN13 9788202851002
EAN 9788202851002
Språk Bokmål
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket