Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Meksikansk mat er historie, et kulinarisk ekteskap mellom den opprinnelige indianske maten og den spanske. Her presenteres 250 autentiske meksikanske retter fra hele landet, samtidig som tekst og bilder tar oss med på oppdagelsesreise i Mexicos dramatiske historie gjennom landets mat og viser hvordan folk bor og spiser i dag. Har ordliste.
Omtale fra forlaget
Meksikansk mat er historie, et kulinarisk ekteskap mellom den opprinnelige indianske maten og den spanske. Her presenteres 250 autentiske meksikanske retter fra hele landet, samtidig som tekst og bilder tar oss med på oppdagelsesreise i Mexicos dramatiske historie gjennom landets mat og viser hvordan folk bor og spiser i dag. Har ordliste.
Forlag Grøndahl og Dreyer
Utgivelsesår 1993
Format Innbundet
ISBN13 9788250420311
EAN 9788250420311
Omtalt sted Mexico
Språk Bokmål
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket