México

en kulinarisk reise

av (forfatter), Marilyn Tausend (forfatter) og Ignacio Urquiza (illustratør).

Grøndahl og Dreyer 1993 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Meksikansk mat er historie, et kulinarisk ekteskap mellom den opprinnelige indianske maten og den spanske. Her presenteres 250 autentiske meksikanske retter fra hele landet, samtidig som tekst og bilder tar oss med på oppdagelsesreise i Mexicos dramatiske historie gjennom landets mat og viser hvordan folk bor og spiser i dag. Har ordliste.

Omtale fra forlaget

Meksikansk mat er historie, et kulinarisk ekteskap mellom den opprinnelige indianske maten og den spanske. Her presenteres 250 autentiske meksikanske retter fra hele landet, samtidig som tekst og bilder tar oss med på oppdagelsesreise i Mexicos dramatiske historie gjennom landets mat og viser hvordan folk bor og spiser i dag. Har ordliste.

Bokdetaljer

Forlag Grøndahl og Dreyer

Utgivelsesår 1993

Format Innbundet

ISBN13 9788250420311

EAN 9788250420311

Omtalt sted Mexico

Språk Bokmål

Sider 256

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

5 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket