Meteoritter

himmelens budbringere

av (forfatter).

Geotop 2008 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken gir en innføring i meteoritter og utenomjordisk geologi. Den ser nærmere på ulike type meteoritter, meteoritter funnet i Norge og tips til hvordan du skal gå frem for å begynne å samle meteoritter. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Endelig en meteorittbok/hefte på norsk! Vi ønsker herved å introdusere en norsk bok/hefte om det spennende emnet meteoritter. Den er tiltenkt de som er interessert i astronomi og verdensrommet og for å gi en innføring i dette emnet. På det norske bokmarkedet i dag finnes det ingen bok som alene tar for seg dette interesseområde. Det er spennende å vite at det daglig ramler ned mye "romstein" på jorden. Men også litt skremmende å vite at de også har endret og vil endre vår planet i større og mindre grad en gang i fremtiden. Heftet/boken heter Meteoritter - himmelens budbringere, og er skrevet av undertegnede som muligens er den eneste i Norge som samler og handler med meteoritter og som har hatt dette som spesielt interessefelt i over 10 år. Heftet/boken har ISBN 978-82-303-1115-8 og er produsert på eget forlag. Heftet/boken tar blant annet for seg emner som; hva meteoritter er, hvor de kommer fra, hvordan de ser ut, alle de forskjellige variantene, alle norske meteorittene samt masse annet. Det er godt illustrert med 37 bilder og er totalt på 34 sider. Som et introduksjonstilbud selger vi heftet/boken inklusive en liten jernmeteoritt (med garantibevis og god beskrivelse) til kr. 60,- eks mva. Uten meteoritt koster det kr. 50,- eks mva. Boken kan bestilles hos: GEOTOP - Bilet Geoservice, postboks 157, 1430 Ås. Tlf: 47415260, epost: geotop@geotop.no

Bokdetaljer

Forlag Geotop

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788230311158

EAN 9788230311158

Språk Bokmål

Sider 34

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket