Boken handler om de som har utviklet posttraumatisk stresslidelse som følge av fysisk eller seksuelt misbruk, bilulykker, krig, terrorhandlinge, naturkatastrofer osv. Forfatteren viser hvordan man kan kartlegge både problemer og egne ressurser og mestringsmåter med både en teoretisk og en praktisk del. Boken kan brukes i både individualsamtaler og i gruppebehandling. Med litteraturhenvisninger og ordliste.
Boken handler om de som har utviklet posttraumatisk stresslidelse som følge av fysisk eller seksuelt misbruk, bilulykker, krig, terrorhandlinger, naturkatastrofer osv. Forfatteren viser hvordan man kan kartlegge både problemer og egne ressurser og mestringsmåter med både en teoretisk og en praktisk del. Boken kan brukes i både individualsamtaler og i gruppebehandling. Med litteraturhenvisninger og ordliste.
Forlag Stiftelsen psykiatrisk opplysning
Utgivelsesår 2005