Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kokebok som trinn for trinn gjennomgår alle kokekunstens metoder fra tilbereding av grønnsaker, kjøtt og fisk til baking av brød og kaker. Inneholder også råd om utstyr, ingredienser, innkjøp og oppbevaring. Med stikkordregister og ordforklaringer. Illustrert.
Omtale fra forlaget
Kokebok som trinn for trinn gjennomgår alle kokekunstens metoder fra tilbereding av grønnsaker, kjøtt og fisk til baking av brød og kaker. Inneholder også råd om utstyr, ingredienser, innkjøp og oppbevaring. Med stikkordregister og ordforklaringer. Illustrert.
Forlag Ex Libris forl.
Utgivelsesår 1995
Format Innbundet
ISBN13 9788273844750
EAN 9788273844750
Språk Bokmål
Sider 319
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket