Omtale fra forlaget
Teknikker, råvarer, oppskrifter
Fra verdens mest berømte kokkeskole: hemmeligheten bak 700 grunnleggende matlagingsteknikker, illustrert trinn-for-trinn, supplert med ekspertenes råd og tips, kjøkkensjefenes oppskrifter og flotte ferdige retter.
Omfattende illustrert opplagsverk over ingredienser og teknikker for eksperten og amatøren. Yrkeshemmeligheter, smarte løsninger og ekspertråd som sikrer et vellykket resultat hver gang. Over 2000 spesialopptak og illustrasjoner av fremgangs- måte og ferdige retter. Spenner fra det klassisk franske til det asiatiske kjøkken og beskriver spesialiteter og mattradisjoner fra hele verden. Sikrer et vellykket resultat enten det er de enkleste hver- dagsretter eller de mest avanserte oppskrifter. Referanseverket for matlagingsteknikker.Oversatt av Bente Lill Øyggard, Terje Øyggard, Dorthe E. Oftedal, Kari MarieThorbjørnsen
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9788202233310
EAN 9788202233310
Språk Bokmål
Sider 349
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket