Mester i eget kjøkken

teknikker, råvarer, oppskrifter

av (forfatter), Eric Treuille (forfatter), Bente-Lill Øygard (oversetter), Terje Øygard (oversetter), Dorthe E. Oftedal (oversetter) og Kari Marie Thorbjørnsen (oversetter).

Cappelen 2004 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Teknikker, råvarer, oppskrifter

Fra verdens mest berømte kokkeskole: hemmeligheten bak 700 grunnleggende matlagingsteknikker, illustrert trinn-for-trinn, supplert med ekspertenes råd og tips, kjøkkensjefenes oppskrifter og flotte ferdige retter.


Omfattende illustrert opplagsverk over ingredienser og teknikker for eksperten og amatøren. Yrkeshemmeligheter, smarte løsninger og ekspertråd som sikrer et vellykket resultat hver gang. Over 2000 spesialopptak og illustrasjoner av fremgangs- måte og ferdige retter. Spenner fra det klassisk franske til det asiatiske kjøkken og beskriver spesialiteter og mattradisjoner fra hele verden. Sikrer et vellykket resultat enten det er de enkleste hver- dagsretter eller de mest avanserte oppskrifter. Referanseverket for matlagingsteknikker.Oversatt av Bente Lill Øyggard, Terje Øyggard, Dorthe E. Oftedal, Kari MarieThorbjørnsen

Bokdetaljer

Forlag Cappelen

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9788202233310

EAN 9788202233310

Språk Bokmål

Sider 349

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket