Mer musikk!

med de minste

av (forfatter) og Mimsy Møller (illustratør).

Norsk noteservice 2012 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Sangboka inneholder i tillegg til sanger, rim og regler, dikt og ordleker, leketips og spillforslag. Boka har også metodiske tips og utfyllende teoristoff.

Omtale fra forlaget

"Mer musikk!" er en bok til småbarnsforeldre, besteforeldre, tanter og onkler, venner og naboer, barnehageansatte, musikkpedagoger og andre pedagoger. En musikkbok til alle som har samvær med førskolebarn. "Mer musikk!" er en bok for voksne og barn som skal synge og leke, spille og danse sammen. Her er masse musikkstoff. Det er sanger og danser og spill på instrumenter, det er mange ideer til musikklek. Alt er godt gjennomprøvd. Stoffet er samlet fra et langt yrkesliv som musikkpedagog og musikkformidler. Dette er stoff som funker. "Mer Musikk!" er skrevet av Åslaug Berre, en erfaren og allsidig musikkpedagog. Pianolærer, kordirigent, musikk-pedagog for musikk-barnehage og skole, lærer i musikkformidling ved Norges Musikkhøgskole, programskaper i NRK og produsent/musiker i Rikskonsertene er noe av den allsidige bakgrunnen. Hun har vært og er en sentral person i det musikkfaglige feltet "Musikk fra livets begynnelse". De siste atten årene har hun drevet musikkgrupper for voksne og små barn. Åslaug Berre har tidligere utgitt bøkene "Allabasalla" og Musikk med de minste. Det er laget en CD til boka.

Bokdetaljer

Forlag Norsk noteservice

Utgivelsesår 2012

Format Heftet

ISBN13 9788280891792

EAN 9788280891792

Språk Bokmål Nynorsk Flerspråklig Engelsk Svensk

Sider 192

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket