Menyguiden

en kulinarisk oppslagsbok

av (forfatter).

Kunnskapsforlaget 1997 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka forklarer termer fra dagens aktuelle menyer med hovedvekt på USA, Latin-Amerika, Frankrike og Sør-Europa. I tillegg har den kapitler om det franske kjøkken, middelhavskjøkkenet og det nordamerikanske og latinamerikanske kjøkken. Har bibliografi.

Omtale fra forlaget

Boka forklarer termer fra dagens aktuelle menyer med hovedvekt på USA, Latin-Amerika, Frankrike og Sør-Europa. I tillegg har den kapitler om det franske kjøkken, middelhavskjøkkenet og det nordamerikanske og latinamerikanske kjøkken. Har bibliografi.

Bokdetaljer

Forlag Kunnskapsforlaget

Utgivelsesår 1997

Format Innbundet

ISBN13 9788257307646

EAN 9788257307646

Språk Bokmål

Sider 139

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket