Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka forklarer termer fra dagens aktuelle menyer med hovedvekt på USA, Latin-Amerika, Frankrike og Sør-Europa. I tillegg har den kapitler om det franske kjøkken, middelhavskjøkkenet og det nordamerikanske og latinamerikanske kjøkken. Har bibliografi.
Omtale fra forlaget
Boka forklarer termer fra dagens aktuelle menyer med hovedvekt på USA, Latin-Amerika, Frankrike og Sør-Europa. I tillegg har den kapitler om det franske kjøkken, middelhavskjøkkenet og det nordamerikanske og latinamerikanske kjøkken. Har bibliografi.
Forlag Kunnskapsforlaget
Utgivelsesår 1997
Format Innbundet
ISBN13 9788257307646
EAN 9788257307646
Språk Bokmål
Sider 139
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket